Livrare gratuită pentru comenzile de peste 199,99 RON

Portofel virtual

Pentru a vă ușura cumpărăturile, am creat un serviciu „Portofel virtual”. Acest serviciu vă permite să rambursați usor și rapid fondurile în cazul în care ați returnat un produs achiziționat de pe creative-ro.com și pentru a le folosi pentru următoarea comanda pe site.

Cum funcționează serviciul Portofel virtual:
1. Serviciul este disponibil doar utilizatorilor înregistrați pe site. Înregistrarea se poate face la https://creative-ro.com/customer/account/create/


2. La reclamație sau retur, utilizatorul alege că dorește ca suma să fie rambursată în „Portofel virtual”.Suma va fi acumulată automat de îndată ce procesăm și aprobăm cererea de retur.


3. Suma acumulată poate fi utilizată integral sau parțial în comenzile ulterioare.
a. În cazul în care suma comenzii este mai mică decât suma acumulată în „Portofel virtual”, diferența va rămâne disponibilă pentru a fi utilizată în comenzile viitoare.

b. În cazul în care suma comenzii este mai mare decât suma din „Portofel virtual”, diferența ar trebui achitată prin card bancar sau ramburs, la opțiunea UTILIZATORULUI.

4. Pentru ca UTILIZATORUL să poată folosi suma acumulată din „Portofel virtual”, acesta trebuie să fie autentificat. La finalizarea comenzii, ca metodă de plată, UTILIZATORUL trebuie să selecteze opțiunea „Aplica Portofel Virtual”:
a. În cazul în care la câmpul gol nu se indică suma care va fi utilizată de „Portofel virtual” și disponibilitatea acestuia este suficientă pentru a plăti comanda, suma va fi plătită automat în întregime.

b. În cazul în care UTILIZATORUL dorește să folosească doar o parte din suma disponibilă, atunci în Coș>Plată este necesar să se indice suma din Portofel Virtual, care va fi folosită pentru comandă, și să se apasă butonul „Folosește”; după aceasta trebuie să alegeți o modalitate de a plăti suma rămasă ca diferența din comanda Dumneavoastră.

5. Verificarea sumelor acumulate se face în Profil> Portofel virtual.

• În cazul unei reclamații sau returnării unei comenzi, care a fost plătită anterior prin „Portofel virtual”, suma se acumulează automat în „Portofel virtual”. Sumele din „Portofel Virtual” nu se pot restitui în numerar sau prin transfer bancar.