-33%

Mască - cod 050 - negru

Epuizat din stoc
SKU
227341
-33%
Preț special 97,58 RON Preț standard 146,38 RON
Tabel cu mărimi haine
  • Măști cu filtre de carbune activ!
    Pentru femei, bărbați și copii!
    Măștile sunt anti-gripă, antibacteriene cu cel mai înalt nivel de protecție.
    Fabricat din neopren hipoalergenic care permite respirația ușoară, purtarea îndelungată și spălarea repetată. Se filtrează cu două valve care facilitează expirarea. Potrivit pentru purtare de lunga durata, fără disconfort, dimensiune universală si reglabila.
    Respirația are loc prin neopren de înaltă calitate cu cărbune activ. Găurile din mască sunt pentru expirare cu scopul de a preveni transpirația. Masca are filtru dublu și în combinație cu carbonul activ protejează până la 99%.
    Masca este potrivită pentru persoanele cu probleme respiratorii, este potrivită pentru gripa și anotimpurile reci, ca protecție împotriva posibilelor contaminări în contact cu o persoană bolnavă.
  • Măștile au un nivel ridicat de protecție împotriva bacteriilor, virusurilor și prafului.
    Filtru înlocuibil, complet eficient, proiectat să fie eficient timp de cel puțin 3 luni în condiții de utilizare normală zilnică.

Greutate: 0.05 kg.

Culoare: Negru

Material: Bumbac-100%

Tipul produsului: Mască

Termenul de livrare este de la 2 până 5 yile lucrătoare.Toate comenzile primite vineri seara, sâmbată, duminica şi sărbători legale sunt procesate în prima zi lucrătoare. Livrare standartă Costul standart de livrare este 23,79 RON pentru fiecare adresă. Preţurile de livrare sunt aproximative. Acestea se referă la livrările pe teritoriu României care nu sunt eligibile pentru a fi gratuite. Toate comenzile primite vineri seara ,în timpul sărbătorilor legale,sâmbătă sau duminică,sunt procesate în prima yi lucrătoare după acea. Timpul de lucru Comenzile făcute în zilele lucrătoare sunt trimise din 2-5 zile lucrătoare. Comenzi primite vineri (după 17:00h), sâmbătă, duminica şi sărbători legale sunt procesate în termen de două zile lucrătoare după aceea.

Produse similare